Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Existuje ještě třetí možnost - užiteční idioti, co posloužili v politickém boji, výměna stran proběhla a už nejsou zapotřebí - boj proti korupci byl ve skutečnosti jen klacek na politické oponenty. Kroky jak Zemanovy vlády vedené Rusnokem, tak nynější oligarchické vedené Sobotkou vůbec nic proti korupci neudělaly. Ani jeden slib nebyl naplněn, jen sem tam nějaká ta potěmkiáda bez měřitelného dopadu.

2 0
možnosti
JH

J75a47n 48H79a82n46á12k

12. 1. 2015 12:30

Vysvětlení je poměrně jednoduché.

Na rozdíl od předchozích vlád, tato vláda nejen se všemi uvedenými organizacemi aktivně spolupracuje. Jinými slovy, není třeba křičet na vládu přes média, protože tato vláda komunikuje, což je asi důvod, proč je "neslyšíte".

Jinak práce mají víc, než kdykoli předtím, nejen díky aktivní spolupráci s vládou (a nové protikorupční vládní platformě a vládnímu protikorupčnímu plánu na 215), ale i v rámci svých organizací (např. TI předělávala web apod.).

Platí tedy 1. možnost, stav se změnil k lepšímu a to hodně, výsledky budou ohromující :)

0 2
možnosti
Foto

Dobrý den, děkuji za reakci! Snad máte pravdu. Budu se tedy těšit na ohromující a pravdivé výsledky...doufejme skutečně pozitivní pro občany. Snad se dozvíme i důvody, proč to tak dlouho trvalo. Přeji Vám hezký den!

0 0
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Jsem člověk, kterému není lhostejné, kde žije a jak žije. Větší společenská angažovanost a hlad po informacích, by nám určitě prospěla. Aktivně se snažím změnit politickou kulturu, a to nejenom jako politik.

Seznam rubrik