Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Není dnes prvního apríla?;-DAutor si z nás dělá srandu!

0 0
možnosti
Foto

Směs polopravd a čistých výmyslů. Fuj. Rv

2 0
možnosti
Foto

pane autore, tomuto plagiátu nemůže uvěřit ani ten nejprostší naiva. I dokonalý trouba se zeptá "Tak kde ty bilióny vlastně jsou? Jak to, že státní dluh neustále roste? Odkud se neustále berou další a další nezaměstnaní, když nám ta ÉÚ přihrává tolik pracovních míst? V celém tom elaborátu jsou jaksi pozapomenuty naše náklady s členstvím v EU spojené a už vůbec nejsou zmíněny věci, které se naprosto evidentně naprosto nepovedly a v učebnicích dějepisu budou jednou uvedeny jako zlodějiny století. (podpora OZE a biopaliv)

2 0
možnosti
Foto

Kde ty biliony jsou? Na Kajmanech. Proč roste státní dluh? Protože ekonomiku mrší neumětelové. Další nezaměstnaní? Zkuste sehnat řemeslníka. Ani neumíme čerpat dotace, a i tak jsme tatím víc získali. Otázka je, jak jsme my s těmi penězi naložili. Špatně nastavenou podporu OZE jsme  si zavinili sami, resp. ČEZ, který na tom vydělal.

Čili nejlépe nejprve zamést před vlastním prahem.

A když už z Bruselu vypadla blbina, teprve vlastní zásluhou jsme z ní udělali blbinu na druhou. Aneb co jinde prospívá, to u nás škodí. Není ta chyba spíš u nás?

Když jsme měli předsednictví v EU, dokázali jsme jen to, že padla vláda - ostuda jak Brno.

1 1
možnosti
MM

Samozřejmě jsou plusy a mínusy.... však plusy jsou viděť často okolo nás... bezbarierové přístupy, nové pěkné nadraží s čekárnou a přístřeškama místo těch starých komunistických zastávek na kterých se vyznali jen domorodci... nové sportovní arealy, hřiště a odpočinkové lokace typů parků... to mi taky vyváží to, že hold pomazánkové máslo, které není máslo se vlastně nejmenuje pomazánkové máslo (jim to co je ve vnitř... fakt mi je jedno jestli se to jmenuje tak nebo tak...) nebo jestli tuzemák je tuzemský rum nebo tuzemák.... do buchty to funguje stejně :)

1 1
možnosti
Foto

No jo a taky se udělalo hezky, že? :-))

2 0
možnosti
Foto

Ale jo, každý potřebuje nějakou víru.

1 1
možnosti
LC

Krásný soubor fabulací a kdyby. Tak já vám k těm kdyby také něco přidám. Kdybysme se spoléhali na EU, až nám vyjedná bezvízový styk s USA (však nás za to také pokárali, co jsme si to dovolili), tak ještě dnes chodíme stát fronty na US ambasádu. Kdybysme se nemuseli zapojit do šílenství kolem OZ, tak máme levnější energie, tím i naše výrobky by byly levnější a tedy konkurenceschopnější na světových trzích (i bez umělých zásahů do kurzu koruny).

4 0
možnosti
ZS

Samotná EK odhaduje pokles výkonnosti ekonomiky způsobený regulacemi EU na 2-3%.

0 0
možnosti
Foto

A to ve všech státech EU nebo jen někde?

1 0
možnosti
Foto

Chlape, Vy jste věštec alternativních realit. ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Jsem člověk, kterému není lhostejné, kde žije a jak žije. Větší společenská angažovanost a hlad po informacích, by nám určitě prospěla. Aktivně se snažím změnit politickou kulturu, a to nejenom jako politik.

Seznam rubrik