Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Současná TOP09 a KDU-ČSL jsou určitě nebezpečnější strany než současná KSČM Rv

1 0
možnosti
Foto

Komouši jsou stále voleni každé volební období, tedy 2 či 3 místo...to je jasné proč a proč Česko má problémy se standartními zákony co chrání občany a ne zločince! Proč je zde nevůle s Evropskými zákony, měnou atp....boží mlýny je doženou jako ODS, která byla jejich sestra a na řadu přijde ČSSD! Přeci není možné, abychom si takto nechaly ničit současný život a pošlapávat životy těch co za něj bojovali a umřeli.[>-]EU

0 1
možnosti

Píšete to, co je k přečtení v každých slabších novinách. Píšete-li podobnou petici, prokažte kdo, kdy a jak je nebezpečný a v čem. Jinak jsou to jenom kavárenské kecy - jako obvykle.

2 2
možnosti

A co takhle se obrátit na občany, aby tedy KSČM nevolili?

A odkud berete právo upřít prostřednictvím státní moci možnost budovat komunistický ráj na území Česka? Kdyby vám někdo chtěl vzít právo žít v buržoazním ráji, tak to byste protestoval, že ano. Ty tisíce bezdomovců, mafie, korupce, tak by vám chyběly, že ano? Nečiním to, co nechci, aby jíní činili mně.

2 2
možnosti

K59a41r64e28l 55V41a49l85i65š

15. 6. 2014 17:03

To právo vytvořila právě státní moc tím, že zakázala jinou extrémistickou stranu, která navíc za sebou ani neměla tak hroznou minulost.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS