Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Pokud neumíme vyjednávat, nemáme tam co dělat!!!!

0 0
možnosti
MP

Vím, že EU sama nedává peníze jen tak. Kolikrát vyhrožovala, že nám nic nedá? Takže někdo to tam kontrolovat musí. Jinak by to byl důkaz zbytečnosti této organizace. V každé organizaci je kontrola jedna z nejdůležitějších funkcí. Kde chybí kontrola, tam je velké riziko nepořádku, ne-li zločinnosti.

0 0
možnosti
MP

Rozhledny v údolí, sklápěcí most přes říčku, velké akvarium s mořskými rybami v malém městečku, podchod pro medvědy a veverky, zbouraní mostu ceněného jako národní památku a postavení nového a nekvalitního mostu.....

3 2
možnosti
JK

J41a13n 21K56o12h16l

24. 5. 2014 9:06

A co s tím má co dělat EU? Ta dává peníze, na co jsou použity, už je čistě věc národních parlamentů a regionálních samospráv, resp. obcí. Tak si stěžujte tam.. ne že bych byl pro rozhlednu na každém kopci nebo muzeum v každé vesnici, ale EU je rozhodně dobrý projekt a volit ještě půjdu, i když mi to nezabere 5 minut (viz článek) páč to mám přes celý Reichenberg ;-)

3 1
možnosti
PV

Asi si děláte legraci. Je to naopak, lidem není lhostejné směřování státu a právě proto nepřišli volit do tohoto obskurního spolku, nepotřebují podporovat ty zlodějiny.

Zrovna v těchto dnech se začíná budovat nový kruhový objezd za peníze EU v místě, kde projede asi tak 50 aut denně. S tímto plýtváním se mají lidé ztotožňovat?

Mimochodem si fandíte, zde je zatím účast slabých pět procent. Tak doufejte...

Ovšem asi to byl článek ironický, že?:-)

5 3
možnosti
JM

Kruhák stavíme my ,ne EU.

2 0
možnosti
MP

Nejsem vůbec překvapen nízkou účastí. Jakási EU je hrozně daleko, nikdo nezná celé jméno "mokrého hadru", nikdo z nás neví, jak se tam který politik chová a co prosazuje, kromě jistého komunisty, který si cviknul a šel domů. Místo aby v TV aspoň 1x měsíčně byla tiskovka a přenosy z tohoto parlamentu, informace jsou nulové. Jen se dozvídáme, kolik tisíc stran se napsalo, aby vznikl záchod o úsporném splachovači. 571 politiků budou-li pracovat 12 hodin, pak na každého zbývá asi 50, slovy PADESÁT VTEŘIN. Co se dá v tak krátké době prosadit? Nebylo by rozumnější jako v CEFTA, ne hlasy podle velikosti země, ale za každou zemi STEJNÝ počet politiků? Jak drahý musí být provoz 571 politiků, asi 20 000 úředníků, ne-li víc, a nemluvě  stěhování do druhého města. "Ani ta polévka není zadarmo".

3 1
možnosti
MP

zákon o úsporném splachovači.

0 0
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Jsem člověk, kterému není lhostejné, kde žije a jak žije. Větší společenská angažovanost a hlad po informacích, by nám určitě prospěla. Aktivně se snažím změnit politickou kulturu, a to nejenom jako politik.

Seznam rubrik