Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

U mě to je jasný, rozhoduji se podle hlasování v psp.cz , jediná strana co je ve vládě a chce změnu z oligarchie na demokracie je Úsvit

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/347364/Tomio-Okamura.html

0 0
možnosti

Ze zneužití médií mám také obavy, ale nemyslím, že by to dokázaly změnit nějaké předpisy. Tak Babiš Mafru prodá, od něj ji koupí Firma ABC a. s., ta ji prodá DEF sro, pak přijde na řadu GHC se sídlem na Maledivách a někde nakonec bude firma, která patří Babišově babičce, no. K čemu zákon, který je tak snadné obejít?

Jinak, představa neutrality médií je trošku mylná. Řada médií je jednoznačně názorově vyprofilovaná (patří k nim i Mladá Fronta, dříve řekněme pravicová, při prezidentských volbách jednoznačně pro TOP 09, nyní bude pro změnu pro Babiše). Spíš to chce brát tak, že každý novinář dělající pro Babiše se může dostat do střetu zájmů a brát informace v těchto médiích s určitou rezervou. Ale zákon? Problém zůstane, jenom ho zamete pod koberec.

1 0
možnosti
MP

Je mimořádně zajímavé, že se nekoná žádná předvolební kampan. To je unikát! Proč asi? Rozhovory s kandidáty jsou na TV 24, ale jsou velmi nenápadné, vůbec nejsou propagovány. Něco mi tu nehraje!!!!!

0 1
možnosti

1) volby jsou za více než měsíc

2) těší se u nás tak velké popularitě, že volit jdou jenom lidé, kteří se o politiku opravdu zajímají. A ti jsou stejně rozhodnuti dopředu a bilboardy je moc neovlivní, takže vyhazovat za ně peníze se může jevit zbytečné.

0 0
možnosti
PF

P40e49t79r 18F13o11j14t78í76k

19. 4. 2014 10:36

Stavíte volební kampaň na osobních útocích a šíření nepravd.... pokud se nedějí, kampaň podle Vás ještě nezačala. To je smutné. Ani se pak těm 24% moc nedivím. S takovou účastí se dřív ani v kině nepromítalo.;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Jsem člověk, kterému není lhostejné, kde žije a jak žije. Větší společenská angažovanost a hlad po informacích, by nám určitě prospěla. Aktivně se snažím změnit politickou kulturu, a to nejenom jako politik.

Seznam rubrik