Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Popove, Sobotku nikdo diskreditovat nemusí, na to si stačí sám ;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

No pane Popove, to jste nenapsal nic nového, že mohou být předčasné volby na podzim. A to, že za privatizací OKD stojí Sobotka pro lidi, kteří nesledují jen mainstream, také není novinka, se kterou by přišel pan Babiš. Takže o čem že je tenhle příspěvek? O poplatnosti s vaší politickou inklinací

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den pane Kořínku, jsem rád, že to taky tak vnímáte a vidíte, resp. jste si vědom o co jde. V mém krátkém postřehu mi nejde o OKD, ale o další podtržení záměrů jednoho člověka. Moje politická inklinace je zřejmá a neskrývám ji ...

0 0
možnosti
Foto

Není to dlouho, co Sobotka žádal odstoupení Babiše. Kvůli střetu zájmů. Zasel tím vítr. Takže ať se nediví, že teď, co se otvírá kauza OKD se spoluúčastí Sobotky, že od Babiše sklidí bouři.

3 0
možnosti

Ale jděte! Že neházíte špínu? Tak proč ta fotka? Proč to emotivní vyjádření: "Evidentně našemu ministru financí nestačí být druhý, nestačí být u zdroje ...."? Vlastně jste článkem neřekl nic jiného, než to, že Vás štve, že ANO v čele s A.Babišem je úspěšné.

3 0
možnosti
Foto

:-) fotku jsem nedělal, ta je volně přístupná na googlu! Ostatní je pouze parafráze veřejných vyjádření pana ministra ... Aaa, že ANO je úspěšná? Necítím závist, pouze vyjadřuji obavu!

0 0
možnosti

zeptám se takto: nese Sobotka odpovědnost za prodej OKD či nenese? pokud nese nevím co Babišovi vyčítáte, pokud nenese ať se dle toho zachová, ovšem opakuji nejsem si zcela jist co vlastně Babišovi vyčítáte

3 0
možnosti

Babis, stejne jako mnoho jinych, to vedel uz pred volbama. Takze jen po estebacku pockal na pro neho nejvhodnejsi cas a vytahnul to. Proste se stale chova jako samice od vepre a blbecci mu to zerou.

1 2
možnosti

Myslim si totez. Babis a ANO jsou pro CR snad jeste nebezpecnejsi nez ostatni parlamentni strany dohromady, ale lidi jim to zerou :-( Ta velka cast bezmozku v nasi spolecnosti nas ostatni stahne bohuzel svoji blbosti ke dnu :-(

0 2
možnosti

ono to tak vždy bylo, je a bude ;-D

0 0
možnosti

Rv

Trochu ubohé házet špínu na Andreje Babiše. V zájmu koho?

Jinak máš pravdu. Bude-li Bohuslav Sobotka chtít dále rozhazovat naše peníze a Andrej Babiš mu to nedovolí, mohou být předčasné volby na podzim. A to zvítězí zjevně ANO, jak přepovídáš.

ODS, TOP 09 a ČSSD se projevily systematickým rozebíráním si našich peněz ve veřejných rozpočtech. Svými antiobčanskými postoji prostřednictvím voličů předali vládu do rukou Andreje Babiše a jeho hnutí ANO. Ti se stali naší poslední nadějí. Pak bych byl trpělivý a vyčkal konání vítěze voleb, než bych na něj chlístal bláto!

:-)

0 0
možnosti
Foto

I Vám děkuji za názor! Na nikoho špínu neházím, spíše naopak. Pouze velebím strategii a nabádám obezřetnosti. S poslední větou naprosto souhlasím, důkazem jsou i moje komentáře zde z minulosti.

0 0
možnosti

Babiš je politik, ale Vy ani náhodou. Proto Vás napadají jen taková jednoduchá, přímočará a veskrze nefunkční řešení. Skutečnost je ovšem taková, že Sobotka se bude funkce držet zuby nehty, ovšem o svém másle na hlavě a citlivosti voličů k tomuto tématu dobře ví a tudíž bude tolerantní vůči Babišovým nápadům, což je ještě o stupeň cennější než kdyby měl Babiš o pár procent víc v parlamentě. Co se týká Babiše samotného, předchozí vlády dostaly situaci v zemi do bodu, kdy cokoliv, co není komunisticko-socialistické znamená pokrok a samy tak Babiše přivolaly.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, děkuji za názor! Zda jsem politik nebo ne, nelze již ovlivnit. Pokud jsem zvoleným zastupitelem části voličů, tak se automaticky politikem stávám a končím v momentě dalšího nezvolení nebo vzdání se mandátu. Jinak v ostatním lze s Vámi souhlasit, že každá vláda v minulosti nese svůj díl viny. Je otázkou, zda chtějí stávající politici (na všech úrovních) něco zlepšit nebo je to vše jenom přetvářka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Jsem člověk, kterému není lhostejné, kde žije a jak žije. Větší společenská angažovanost a hlad po informacích, by nám určitě prospěla. Aktivně se snažím změnit politickou kulturu, a to nejenom jako politik.

Seznam rubrik