Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Bod č.1 proč má být proces oboustranný a dynamický? proč se mají místní přizpůsobovat někomu, kdo sem přišel?

Bod č. 2 - V EU je dost místních, kteří nemají práci, proč sem tahat cizince, kteří buď budou nezaměstnaní nebo vezmou práci místním?

Bod č. 3 - Stačí, když je po večerech nebudeme rušit a oni se budou učit?

Bod č. 4 - Dnes mají nějaký problém přihlásit se do škol?

Bod č. 5 - netuším proč by někdo, kdo se na budování veřejných statků nijak nepodílel a ani jeho rodiče k tomu nepřispěli, měl z veřejných služeb dostávat stejně.

Bod č. 6 - To se jako mám s někým povinně scházet? opravdu si myslíte, že když lidi budete nutit, aby chodili na nějaký multikulturní přistěhovalecké schůze, podpoříte tím jejich lásku k cizincům? Bod č. 7 - cizinec nemá mít přístup k demokratickým procesům. Je to v kruhu - cizince tu v globálním měřítku nepotřebujeme, natož aby jsme jim sponzorovali natalitu a oni nás pak našema demokratickýma principama vytlačili do opozice.V

0 0
možnosti
PZ

Jo vazeny Pane s timhle ja uz si hlavu nedelam. Me jako synu Bulhara ( I kdyz narozeny v Praze) me Komousi nechteli dat obcanku kdyz mi tahlo na 15 let. Jenze my uz jsme s Matkou davno planovali ujet na zapad. Tak zrovna ten stejny rok jsme s Matkou vyjeli pres Jugoslavii do Rakouska pozadali o Azyl.Potom po pohovoru na Americke Ambasade jsme jeli do Statu kde vubec nikoho nezajimalo odkud byli Tata nebo Mama. Dodnes nevim jestli by mi Cesi dali Obcanstvi ale taky me to uz nezajima.

1 0
možnosti
MS

Až budete mít chvilku, přečtěte si třeba něco o přistěhovalcích v Německu abyste viděl co "dobrého" z mich plyne.:-)[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Jsem člověk, kterému není lhostejné, kde žije a jak žije. Větší společenská angažovanost a hlad po informacích, by nám určitě prospěla. Aktivně se snažím změnit politickou kulturu, a to nejenom jako politik.

Seznam rubrik