Diskuse

Problémy EU

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

XPodle studie BBC bude nezaměstnanost do 30ti let v Evropě 50%. A je to jen dobře. Modernizování. Už nežijeme ve středověku. Navíc země s největší nezaměstnaností jsou na tom statisticky lépe než tam, kde se nezaměstnanost léčí umělou prací.

0 0
možnosti

Popisujete problém, se kterým má EU pramálo společného. Nezaměstnanost ve většině zemí je dána nepružností trhu práce, která má různé příčiny v národních legislativách. Co se vzdělávacího systému týká, reagovat na potřeby trhu práce může v omezené míře, protože vy nevíte, jaké budou potřeby trhu práce. Nikdo to neví. Pokud chce být někdo úspěšný, musí dělat to, co ho baví, nikoliv to, co si vlády myslí, že je třeba.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, EU má společného min. oblast migrace pracovních sil. Dále jsou různé obory, které jsou v některých zemích EU žádané, jelikož je jich tam nedostatek. Ohledně ovlivňování trhu práce státem, vládou, o to mi doopravdy nejde. Na trh můžete mít určitý omezený vliv a predikovat co bude za 5 let, nikdo neví. Co by ovšem stačit mohlo pro rozhodování je např. i pomoc ve formě finanční podpory anebo prohloubení spolupráce a zkvalitnění přenosu informací. Pokud máte finance, tak se Vám některá rozhodnutí dělají lépe, svobodněji. O tomto byl tento článek. Děkuji za Váš názor a přeji hezký den!

0 0
možnosti

Vy jste se snad zbláznil! Evropská Unie si uvědomuje. Uvědomujete si, co to píšete za hlouposti?

Zdrojem problémů je Evropská Unie. Má celosvětově nejvyšší nezaměstnanost.

Antikarma.

7 2
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Jsem člověk, kterému není lhostejné, kde žije a jak žije. Větší společenská angažovanost a hlad po informacích, by nám určitě prospěla. Aktivně se snažím změnit politickou kulturu, a to nejenom jako politik.

Seznam rubrik